Noua Skoda Superb – sala de concerte pe roţi
19 August 2015, 17:48
Nava amiral cehă face furori în segmentul său nu numai prin spaţiul generos la interior pe care îl oferă şi prin tehnologiile inovative şi propulsoarele eficiente, dar şi prin sunetul plăcut urechilor adevăraţilor pasionaţi de muzică. Noua generaţie Superb este oferită cu sistemul audio de înaltă calitate CANTON, dezvoltat special pentru acest model de către
specialistul german. Fiind integrat în sistemul multimedia MIB, sistemul audio dispune de 12 boxe printre care şi un subwoofer amplasat în portbagaj cu o putere de 2x100 waţi. Toate componentele sunt controlate de un amplificator de tip DSP cu 12 canale.
Conform producătorului ceh, puterea totală al sistemului audio este de 610 waţi, iar atmosfera la interior pe care o oferă se poate compara doar cu o sală de concerte.
Sistemul este setat diferit pentru Superb şi Superb Combi, având în vedere forma şi volumul diferit al interiorului acestor două modele. Egalizatorul sistemul audio CANTON oferă 4 regimuri presetate, fiind capabil să reducă şi zgomotul parvenit de la drum, emiţând frecvenţe opuse din boxe. Sistemul audio CANTON este standard pe versiunea Laurin & Klement şi este opţional pe versiunile „Ambition” şi „Style”. Cu un astfel de sistem audio, noul Superb este o adevărată „muzică pentru urechi”!

Informaţii utile:
Test-Drive Skoda Superb
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,023
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!