Rolls-Royce Wraith ‘Inspired by Music’ – inspirat de muzică
4 August 2015, 16:58
Un automobil ultra-luxos
trebuie să ofere şi un
sistem audio cu sunet
impecabil la bord. Cei de la Rolls-Royce au mers mai
departe creând o noua ediţie
specială pentru coupe-ul Wraith
care a fost numită Rolls-Royce
Wraith ‘Inspired by Music’. Modelul
a fost inspirat de muzică pentru că mulţi muzicieni renumiţi au optat pentru un Rolls-Royce de-a lungul existenţei mărcii britanice, precum Elvis Presley sau John Lennon din The Beatles.
În primul rând, coupe-ul a fost dotat cu cel mai exclusivist sistemul audio din industria auto numit Bespoke Audio care oferă o experienţă auditivă nemaiauzită datorită celor 1300 waţi putere, 16 boxe şi 18 canale. Elementele vizibile ale boxelor au fost executate cu iscusinţă din cupru imitând discurile de vinil. Inserţiile bordului au fost realizate de asemenea din cupru, iar pe uşi se regăseşte lemnul, fiind accentuat de elemente din cupru care continuă de la uşi către panourile pasagerilor spate.
Fiecare element al interiorului a
fost gândit cu iscusinţă, iar orice schimbare de design se discuta cu inginerul şef răspunzător de sistemele audio, pentru că orice schimbare în forma habitaclului putea afecta aura desăvârşită pe care o creează Bespoke Audio.
Pentru ca nici zgomotele de la interior nici celea din exterior să nu perturbe această experienţă unică, câteva microfoane speciale urmăresc nivelul zgomotelor şi ajustează automat sunetul şi volumul sistemul audio.
Rolls-Royce Wraith ‘Inspired by Music’ se deosebeşte şi prin nuanţa unică „Lyrical Copper”, jantele bicolore de 21 de inch şi plăcuţele de pe pragurile uşilor cu inscripţiile „Wraith Inspired by Music”.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,132
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!