FRANKFURT 2015: Peugeot a prezentat conceptul unui Coupe Cabriolet, numit Fractal
17 Septembrie 2015, 12:01
Coupe Cabriolet-urile au fost modele foarte populare cu ceva timp în urmă. Acum însă, tot mai mulţi producători tind să ofere versiuni decapotabile pur
sânge cu acoperiş realizat din
material textil, în timp ce acoperişurile retractabile din metal încep a dispărea. Totuşi, nu ne putem imagina o decapotabilă Peugeot cu acoperiş textil. La Salonul Auto de la Frankfurt francezii au adus conceptul Fractal, care ar prefaţa un viitor Coupe Cabriolet marca Peugeot.
Conceptul are un aspect foarte îndrăzneţ, accentuat de formele agresive şi caroseria bicoloră, în timp ce interiorul este realizat prin intermediul unui 3D-printer în raport de 80%! Această metodă a fost folosită nu numai pentru a reda interiorului un aspect mai futurist, dar şi pentru a crea o ambianţă fără compromis


















pentru sunetul muzical al unităţii Focal de 1600 W, care sună mult mai bine datorită acelor elemente originale, care emit formele din studiourile audio pentru combaterea ecourilor nedorite.
Fractal tinde
spre mobilitatea electrică datorită celor două motoare electrice cu o putere cumulată de 204 CP, cu ajutorul cărora decapotabila micuţă poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6.8 secunde şi să parcurgă 450 km cu un singur „plin” al bateriilor litiu-ion de 30 kWh.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,628
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!