Moldova rămâne în sistemul Carte Verde
7 Septembrie 2015, 13:50
Consiliul Birourilor de Carte Verde a decis amânarea suspendării Republicii Moldova din sistemul Carte Verde până la 1 aprilie 2016. Anterior, decizia Consiliului stipula suspendarea Moldovei din sistem începând cu 1 octombrie 2015, dată din care şoferii moldoveni nu ar mai fi beneficiat de protecţia poliţelor Carte Verde şi ar fi fost nevoiţi să achiziţioneze asigurări la frontieră, mult mai scumpe şi mai dificile ca şi proces de achiziţie.

Amânarea suspendării, totuşi, nu înseamnă că şoferii moldoveni
pot răsufla uşuraţi. E drept că până la 1 aprilie 2016 poliţele actuale vor putea fi folosite în regim normal şi tot în regim normal vor putea fi achiziţionate şi utilizate poliţele noi, însă pericolul suspendării încă mai planează asupra Republicii Moldova. Biroul Naţional al Asigurătorilor de Autovehicule din Moldova (BNAA) şi-a asumat
îndeplinirea unui plan de acţiuni până la primăvară, pentru ca eventualitatea suspendării Moldovei din sistem să dispară de pe agenda Consiliului Birourilor. În cazul în care acest plan nu va fi îndeplinit, suspendarea din sistemul Carte Verde a ţării noastre, începând cu 1 aprilie, ar putea fi inevitabilă.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
2,331
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!