Rolls-Royce Wraith se inspiră din rugby
22 Septembrie 2015, 17:46
Divizia Bespoke a celor de la Rolls-Royce a mai scos o versiune unică al modelului Wraith, aceasta fiind numită „Wraith – History of Rugby”. Această ediţie a fost concepută pentru a celebra istoria rugby-ului, fiind prezentată la mondialele acestui sport care au loc la moment în Marea Britanie.
Culoarea albă a caroseriei omagiază maioul alb pe care îl purtau în Rugby School din Warwickshire încă din anul 1567, aceeaşi culoare a maiourilor o au şi actualii sportivi a naţionalei britanice la rugby.
Un alt detaliu care evocă tangenţa
cu şcoala de rugby britanică este trandafirul roşu, aplicat pe caroseria maşinii, fiind cusut de mână pe maiourile de rugby începând cu anul 1871. Exteriorul este accentuat de jantele de 21 de inch şi linia elegantă de culoare verde care a fost aplicată de mână de-a lungul caroseriei.
Aceeaşi tematică se regăseşte şi la interior, unde pragurile şi tetierele fiecărui scaun primesc câte-un trandafir roşu, în timp ce pielea albă contrastează sublim cu inserţiile realizate din lemn negru. Rolls-Royce „Wraith – History of Rugby” va rămâne construit doar într-un singur exemplar.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,009
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!