Britanicii de la Warranty Direct au desemnat ”Maşina Coşmar” la fiabilitate
29 Octombrie 2015, 12:02
Pentru că se apropie Halloween-ul, traditional, cei de la Warranty Direct crează o ”maşină coşmar” care înglobează elementele problematice al diferitor automobile. În fiecare an Warranty Direct procesează şi acoperă cheltuielile pentru circa 50,000 de defecte, astfel analizând rata celor mai defectuoase piese, aceştia pot crea un adevărat Frankenstein al fiabilităţii anoste!

Numit Horrific H-0WL3R, acest monstru al fiabilităţii este compus din piese care se strică în fiecare lună şi îl costă pe posesor în mediu 680 euro! Piesele din care este compusă „maşina coşmar” sunt reale şi terifiante la fiabilitate.
Aceasta este dotată cu suspensia stricăcioasă al modelului Mazda5 (din 2005), care are o rată de defecţiuni de 75%, cu propulsorul lui Mitsubishi Outlander (din 2007) care nu porneşte la 48.3% dintre maşini, iar odată pornit monstrul nu va putea fi oprit din cauza sistemului de frânare al modelului Mazda MX-5 (din 2005) care în 50% din cazuri se defectează. Să intri în curbe şi să schimbi treptele acestui monstru va fi aproape imposibil, din cauza componentelor defectuoase în 33% din cazuri precum direcţia şi cutia de viteză preluate de la Chevrolet Tacuma (2005-2011).
„Maşina coşmar” va avea probleme la sistemele electrice şi cel de ventilare, preluate de la Lexus GS (din 2005) care au o rată de defecţiuni de 67%, în timp ce climatizorul Hondei CR-V (din 2007) vă va învălui cu temperaturi imprevizibile sau se va defecta în 18.4% din cazuri.

Din fericire, această „maşină coşmar” nu poate fi procurată, deşi fiind născocită, aceasta demonstrează toate neajunsurile diferitor automobile, la care producătorii ar trebui să mai lucreze.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,652
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!