Doi ani de întreţinere tehnică gratuită pentru Opel în Moldova!
5 Octombrie 2015, 12:39
Ce poate fi mai plăcut decât lipsa totală de griji asociată cu fiabilitatea exemplară a unui automobil nou? Despre fiabilitatea excelentă Opel redacţia PiataAuto.md s-a convins astă-vară în expediţia specială a celor 3 moldoveni către 21 de ţări, pe 2 continente, în cadrul căreia am ajuns tocmai până în Africa, în deşertul Sahara, şi înapoi fără a avea cea mai mică defecţiune a maşinii, în ciuda condiţiilor extrem de dure prin
care am înaintat. Acum, compania East-Auto-Lada, distribuitor oficial Opel în Moldova, desfăşoară o promoţie specială în cadrul căreia cei care cumpără un Opel până la 31 octombrie 2015 vor fi scutiţi până şi de plata întreţinerilor tehnice programate, pe o perioadă de 2 ani! Cu alte cuvinte, cumpăraţi acum un Opel şi nu mai aveţi nicio cheltuială suplimentară timp de 2 ani pentru deservirile tehnice!
Promoţia se aplică la toate modelele Opel din gamă şi se supune unor condiţii speciale. Informaţii detailate puteţi afla de la consultanţii Opel, la numărul de telefon 022-43-68-04, sau direct în showroom-ul Opel de pe str. Chişinăului 3 (com. Stăuceni, Chişinău), în imediata apropiere a magazinului Metro.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la East-Auto-Lada
0
1,910
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!