Noi imagini şi video cu versiunea dinamică Skoda Octavia RS 230 (Video)
2 Octombrie 2015, 17:12
Cei de la Skoda au prezentat noi imagini cu modelul dinamic Skoda Octavia RS 230 care a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Cel mai inedit însă, este filmuleţul de mai jos!
Noul ambasador al celei mai dinamice Skoda create vreodată, fostul pilot de Formula 1 şi dublul câştigător al cursei de 24 de ore de la Le Mans, Hans-Joachim Stuck, ne demonstrează posibilităţile inedite al noii Octavia RS 230 într-un spot incendiar!
Conform fostului pilot de curse, maşina se simte perfect pe circuit, chiar şi în curbele strânse, iar atunci când este apăsat acceleratorul, ea catapultează din curbă fără nici o ezitare!
Hans-Joachim Stuck ne demonstrează că modelul Octavia RS 230 este extrem de capabil, dar nici nu este lipsit de practicitatea de care se bucură versiunile convenţionale. „O maşină fantastică”, menţionează Stuck.
Noua Skoda Octavia RS 230 este dotată cu propulsorul turboaspirat pe benzină de 2.0 litri TSI care dezvoltă 230 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.7 secunde în combinaţie cu
cutia manuală în 6 trepte. Noua Octavia RS 230 este prima Skoda Octavia cu limitator de viteză amplasat la 250 km/h.
La exterior Octavia RS 230 se deosebeşte prin jantele de 19 inch, etrierele vopsite în roşu şi elementele caroseriei vopsite în negru, cum ar fi calandrul, oglinzile, acoperişul şi spoilerul spate. Printre ingredientele picante se poate menţiona butonul „vRS” care dezlănţuie tot potenţialul
maşinii, diferenţialul autoblocabil electronic şi Lap Timer-ul care
indică timpii realizaţi pe circuit.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,300
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!