Subaru a dezvăluit la Tokyo Impreza 5-Door Concept şi Impreza WRX STI S207
29 Octombrie 2015, 09:46
Pentru Salonul Auto de la Tokyo fiecare producător nipon a pregătit mai multe modele noi sau concepte care prefaţează viitoarele modele. Cei de la Subaru ne-au delectat cu un facelift
pentru Forester, o serie limitată pentru Impreza WRX STI, conceptul VIZIV şi un alt concept care ne dezvăluie cum va arăta viitoarea generaţie Impreza.
Multe premiere ne-au pregătit cei de la Subaru, dar noi ne vom concentra pe două din ele, care nu au fost dezvăluite anterior.
Primul pe listă este Subaru Impreza 5-Door Concept care prefaţează viitoarea generaţie Impreza. Conform producătorului nipon, conceptul reprezintă o simbioză reuşită dintre o siluetă aerodinamică şi un design



















modern. Hatchback-ul conceptual
are 4,400 mm în lungime, 1,880 mm
în lăţime, 1,440 mm în înălţime şi un ampatament de 2,670 mm. Conceptul dezvăluie şi noua filozofie de design a celor de la Subaru numită „Dynamic & Solid”, care va fi adaptată nu numai pe
viitoarea generaţie Impreza care va apărea în 2017, dar şi pe alte modele Subaru.
Ne întoarcem din viitor în prezent cu ediţia limitată Subaru Impreza WRX STI S207. Această ediţie primeşte mai multe modificări stilistice şi tehnice care o fac foarte atrăgătoare şi potentă.
La exterior aceasta se deosebeşte printr-un calandru modificat, spoiler frontal, praguri modificate, o nouă bară de protecţie spate, jante forjate BBS de 19 inch cu cauciucuri Dunlop Sport Maxx RT 255/35 R19 şi logourile „S207” care sunt prezente şi la interior, unde se mai regăsesc scaunele Recaro şi un volan sport.
Cel mai important însă, este substratul tehnic. Direcţia a fost recalibrată precum şi şasiul care a primit amortizoare şi arcuri Bilstein,
ranforsări STI şi sistem de frânare Brembo.

Propulsorul turboaspirat de 2.0 litre a
primit o resoftare, un turbocompresor revizuit şi un sistem de evacuare de performanţă ceea ce a ridicat puterea la 328 CP, iar cuplul maxim la 431 Nm.
Ediţia limitată Impreza WRX STI S207 poate fi dotată şi cu pachetul NBR Challenge Package, care include elementele caroseriei vopsite în negru, inclusive jantele de 19 inch, un eleron spate generos realizat din fibră de carbon şi volanul căptuşit în Alcantara. Pentru o individualizare şi mai vastă este propus pachetul NBR Challenge Package Yellow Edition care adaugă culoarea galbenă senzaţională şi elemente aerodinamice adiţionale pentru praguri şi bara de protecţie spate.
Noul Subaru Impreza WRX STI S207 este dedicat pieţii interne şi va fi produs în doar 400 de exemplare,
în timp ce pachetele NBR
Challenge Package şi
NBR Challenge Package Yellow Edition vor fi instalate pe 200 şi, respectiv 100 de automobile adiţionale.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,783
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!