Subaru va prezenta la Tokyo noul Forester Facelift
6 Octombrie 2015, 18:12
Parcă nu demult a debutat noua generaţie Subaru Forester şi iată au şi trecut 3 ani de la premieră şi a venit rândul unui facelift.
La exterior Subaru Forester facelift a primit blocuri optice revizuite cu LED-uri în formă de „U” şi fază lungă adaptivă pentru cele frontale care pentru prima dată sunt full-LED,
un nou calandru, noi jante de 17 şi 18 inch, dar şi o nouă bară de protecţie faţă pentru versiunile obişnuite –
versiunea de top XT cu propulsor de 2.0 litri turbo (280 CP) a rămas cu bara de protecţie neschimbată.
La interior apare un volan nou cu butoane modificate, o planşă de bord modernă cu display LCD multifuncţional, inserţii mai stilate şi o consolă restilizată în partea de jos. Opţinal sunt disponibile scaunele spate cu încălzire, sistem de navigaţie SD, sistem audio Harman Kardon, în timp ce pachetul de sisteme de siguranţă include acum sistemele Active Lane Keep (maşina virează autonom pentru a rămâne în banda sa), Pre-Collision Braking Control, Adaptive Cruise Control, Steering Responsive Headlights (blocurile optice ce “virează” odată cu roţile) şi versiunea a 3-a al sistemului Eyesight.
Substratul tehnic a primit îmbunătăţiri care au vizat liniaritatea sistemului de direcţie pentru o mai bună conexiune a conducătorului cu maşina, dar şi confortul, care a fost îmbunătăţit datorită noilor setări ai suspensiei şi variatorului Liniartronic,
gemurilor mai groase şi a sigiliilor uşilor revizuite. Forester facelift este disponibil cu propulsoare boxer în 4 cilindri aspirate natural şi turboaspirate cu volum de 2.0 litri.
Versiunile turboaspirate primesc sistemul Active Torque Vectoring pentru o manevrabilitate mai precisă în curbe, iar versiunile cu propulsoare aspirate natural au parte de un proces de ardere îmbunătăţit şi de un consum mai redus.
















În rezultat noul Subaru Forester facelift a devenit mai confortabil, mai liniştit, mai sigur şi mai plăcut în condus.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,241
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!