Dacia Sandero s-a transformat în Lada XRay!
6 Noiembrie 2015, 15:21
După prezentarea modelului Lada Vesta, producătorul rus AutoVAZ dezvăluie şi noul XRay. Modelul XRay nu este construit pe noua platformă rusească care stă la baza
sedanului Vesta, ci pe
platforma Daciei Sandero!
XRay este un hatchback compact cu o gardă la sol sporită, executat în stilul unui crossover. Conceptul XRay avea un caracter mai pronunţat de crossover, o gardă la sol mai mare şi un design mai interesant, dar cel mai important, proporţii desăvârşite.
Noul XRay este realizat în noul limbaj de design adaptat şi de noua Vesta, dar proporţiile modelului au avut de suferit în timpul tranziţiei de la concept la model de producţie. Blocurile optice faţă par prea masive, părţile laterale prea verticale, blocurile optice spate prea mici şi amplasate prea sus...
Situaţia o salvează jantele din aliaj de 16 inch. Totuşi, producătorul rus este sigur că noul XRay va fi catalizatorul schimbării imaginii brandului Lada pe piaţa din Rusia. La moment nu este prezentat interiorul, dar nici datele tehnice al hatchback-ului rus.

Producţia noii Lada XRay va începe pe 15 decembrie anul curent la uzina din Togliatti, în timp ce vânzările vor demara în februarie 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,681
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!