Porsche dezvăluie noul Cayman GT4 Clubsport de curse
19 Noiembrie 2015, 14:07
Cei de la Porsche au creat un nou model de curse destinat începătorilor, care doresc un automobil destinat circuitelor sau se vor în diferite
curse precum VLN Long Distance Championship Nürburgring, SRO GT4, Pirelli GT3 Cup Trophy USA, Ultra 94 GT3 Cup Challenge Canada sau
cursele cluburilor organizate de Porsche Club of America sau alte cluburi din alte ţări ale lumii. Noul Porsche Cayman GT4 Clubsport a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Los Angeles, fiind o maşină omologată doar pentru circuitele de curse.
Fiind bazat pe modelul de producţie Cayman GT4, noul Cayman GT4 Clubsport vine cu un eleron reglabil realizat din fibră de carbon, jante forjate de 18 inch cu cauciucuri de tip slik Michelin, în timp ce interiorul a fost „dezbrăcat” pentru a adăposti cuşca de protecţie, scaunul de tip scoică cu centuri de siguranţă cu prindere în 6 puncte şi un volan de curse cu padele din fibră de carbon. Datorită „dietei” de uşurare, care a implicat şi elemente din fibră de carbon, greutatea maşinii a fost redusă la 1,300 kg.
Noul Porsche Cayman GT4 Clubsport este echipat cu propulsorul în
6 cilindri boxer de 3.8 litri care
dezvoltă 380 CP, fiind
cuplat la transmisia
modificată cu
dublu ambreiaj
care















adăposteşte şi un
diferenţial autoblocabil de
curse. Suspensia în mare parte
a fost preluată de pe maşina de curse Porsche 911 GT3 Cup, iar sistemul de frânare a primit discuri de frână cu un diametru de 380 mm pe ambele axe şi un ABS în 12 nivele, dar şi un sistem de stabilitate revizuit.
Versiunea de curse Clubsport vine standard cu un rezervor de 80 de litri, opţional fiind disponibile rezervoare cu volum de 70 sau 100 litri.
Noul Porsche Cayman GT4 Clubsport poate fi comandat chiar acum contra unei sume de 111,000 euro (fără taxe).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,888
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!