Premieră: noul Mitsubishi ASX facelift
19 Noiembrie 2015, 09:42
Crossover-ul nipon Mitsubishi ASX a trecut prin cel de-al doilea facelift, mult mai consistent faţă de precedentul, debutând în Los Angeles ca Outlander Sport facelift, denumirea cu care este cunoscut pe piaţa nord-americană.
Noul crossover a primit schimbări estetice doar la partea frontală, care a fost realizată în stilul noului Ourtlander facelift. Faţa „Dynamic Shield” a devenit mai agresivă, fiind dotată cu un calandru restilizat, elemente cromate în formă de bumerang, bară de protecţie modificată şi blocurile optice retuşate.
Pe lateral regăsim jante noi de 18 inch şi elemente din plastic de culoare neagră pe aripi, care îi conferă un „look” de SUV. Posteriorul nu a fost modificat, doar farul anticeaţă de pe mijlocul barei de protecţie spate a fost eliminat.
La interior au apărut inserţii „piano black” pe volan şi pe consola centrală modificată (versiunile de bază primesc inserţie cu imitaţie de fibră de carbon).
Sistemul multimedia Display Audio System cu display de 6.1 inch a fost îmbunătăţit, iar materialele de pe scaune au primit o altă factură.
În timp ce versiunea nord-americană Mitsubishi Outlander Sport facelift este disponibilă cu propulsoare de 2.0 litri (148 CP şi 196 Nm) şi 2.4 litri (168 CP şi 226 Nm), la noi în ţară Mitsubishi ASX facelift va veni, cel mai probabil, cu aceleaşi motorizări prezente şi pe modelul actual, acestea fiind unităţi pe benzină de 1.6 litri (117 CP şi 154 Nm) cuplată la o cutie manuală şi de 1.8 litri (140 CP şi 177 Nm) cuplată la un variator CVT.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,723
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!