Citroen a creat un buggy electric numit E-Mehari
9 Decembrie 2015, 10:55
Noul Citroen E-Mehari reprezintă un buggy electric creat în parteneriat cu Bollore Group pe baza modelului Bollore Bluesummer.
Designul acestui micuț a fost inspirat din Cactus M Concept (pe imagine), care la rândul său a fost desenat după ideea clasicului Citroen Mehari din anii ’60 ai secolului trecut (pe imagine). Buggy-ul dispune de acoperiș demontabil din format două bucăți și va fi oferit în patru culori la alegere pentru exterior și câteva combinații la interior, inclusiv una inspirată din Cactus M Concept.
Tapițeria de la interior este una specială care respinge apa. Caroseria este executată dintr-un plastic special ceea ce exclude rugina, dar și bătăile de cap cu vopsirea, pentru că culoarea este a plasticului și cel din urmă nu necesită vopsire.
Noul Citroen E-Mehari este echipat cu un motor electric de 68 CP care îi permite să circule cu o viteză de 110 km/h (limitată electronic). Bateriile litiu-metal-polimerice de 30 kWh pot fi reîncărcate timp de 8-13 ore (priză de 10 amperi sau 16 amperi) și vor oferi o autonomie de 200 km în regim urban.
Noul Citroen E-Mehari va fi lansat pe piață în primăvara anului 2016 cu un preț de start de 24,000 euro.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,132
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!