Renumiţi piloţi de curse auto şi moto conduc noul Honda Civic Type R pe circuit! (Video)
25 Ianuarie 2016, 14:23
La un test internaţional cu noua
Honda Civic Type R realizat pentru reprezentanţii media din Spania, au
fost invitaţi şi patru piloţi renumiţi din lumea sporturilor cu motor pe patru şi pe două roţi. Printre aceştea au fost piloţii Repsol Honda din campionatul
mondial MotoGP, Marc Marquez şi
Dani Pedrosa, pilotul din campionatul de trial Toni Bou care participă pentru Repsol Honda şi pilotul Castrol Honda din campionatul mondial de turisme WTCC, Tiago Monteiro. Cei patru piloţi au la activ un total de 25 de titluri mondiale în diferite campionate.
Pentru a face cunoştinţă cu noul Honda Civic Type R piloţii, dar şi reprezentanţii media, au fost invitaţi pe circuitul Castelloli din apropierea Barcelonei. Aici mai multe exemplare Civic Type R şi-au flexat muşchii şi cei 310 CP, prin activarea regimului „+R” focusat către performanţe desăvârşite pe circuit.
Cei patru invitaţi din lumea sporturilor cu motor au împărtăşit experienţele, menţionând puterea propulsorului 2.0 VTEC Turbo, viteza mare în curbe, frânele impecabile ale noului Civic Type R, dar şi saltul pe care l-a făcut noua generaţie faţă de predecesor.
La finalul zilei cei patru piloţi au primit cheile de la propriile Honda Civic Type R pe care aceştea le vor conduce pe parcursul anului 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,311
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!