Top 10 automobile şi branduri cu cei mai fideli clienţi!
26 Ianuarie 2016, 17:40
Pentru un producător auto este foarte important să creeze un automobil atrăgător care să ofere şi experienţe plăcute în timpul exploatării, dar şi avantaje faţă de rivali, pentru a fideliza clientul, care ar urma să procure următoarea generaţie al aceluiaşi model sau, cel puţin, să rămână fidel brandului. Cei de la Experian
Automotive au realizat un studiu în urma căruia au fost depistate modelele, dar şi brandurile, cu cei mai fideli clienţi. Iată care sunt cele 10 modele cu cei mai fideli clienţi, care au procurat un asemenea model în SUA.

1. Range Rover

Pe primul loc sa clasat Range Rover
cu o rată al clienţilor loiali de 48.2%, care repetă procurarea aceluiaşi model, datorită atuurilor sale, istoriei vaste şi direcţiei distincte faţă de concurenţi. Situaţia s-ar putea schimba atunci când vor începe să apară mai multe SUV-uri de lux, precum este Bentley Bentayga.
2. Mercedes-Benz S-Class

Apogeul luxului german, Mercedes-Benz S-Class, a fidelizat 46.6% dintre clienţii săi, nu numai datorită istoriei, dar şi preţului, care este mult mai mic faţă de următoarea treaptă ierarhică – Bentley sau Rolls-Royce.
3. Lincoln MKZ

O rată impresionantă de clienţi fideli (44.8%) indică sedanul premium
Lincoln MKZ. Probabil, a avut o atribuţie şi spoturile cu Matthew McConaughey, dar şi calitatea şi luxul de care dă dovadă modelul. Acum, cu un design apropiat de un Bentley, modelul MKZ va acapara şi mai multe inimi.
4. Mercedes-Benz Sprinter

Sprinter este popular nu numai printre conducătorii de maxi-taxi din Moldova, dar şi în rândurile americanilor, având o rată de loialitate de 44.8%.
5. Nissan LEAF

În cei cinci ani de istorie cel mai popular vehicul electric din lume, Nissan LEAF, a reuşit să fidelizeze 44% dintre clienţii săi, care au mai procurat acelaşi model cel puţin de două ori.
6. Ram 1500

Chiar dacă popularitatea pick-up-ului Ford F-150 este indiscutabilă, rivalul său direct, RAM 1500, dispune de o rată mai mare ai clienţilor fideli care ajunge la 42.9%.
7. Lexus RX

Cunoscut prin fiabilitatea impecabilă şi confortul oferit, Lexus RX readuce 42.7% dintre clienţii precedenţi în showroom care procură acelaşi model.
8. Hyundai Genesis

Deşi nu este popular în Moldova, în SUA mai mulţi clienţi preferă sedanul de lux coreean Hyundai Genesis care ademeneşte 42.5% din clienţi să revină la procurarea acestuia care vine cu un preţ de start foarte „gustos” de sub 40 de mii de dolari.
9. KIA Soul

Original, urban, foarte eficient şi practic, Soul dispune de o rată de loialitate de 42%.
10. Subaru Forester

Ultimul în topul modelelor cu ce mai mare rată de loialitate, este Subaru Forester cu 41.1% de clienţi fideli la activ care revin să procure acest model, fiind la moment unicul SUV din gama Subaru.
În ciuda locului 10 pentru Forester, brandul Subaru se clasează pe primul loc în topul producătorilor auto cu o rată de fidelitate al clienţilor de 67,7%! Mai jos puteţi vedea Top 10 branduri cu cei mai fideli clienţi.
1. Subaru - 67.7%
2. Ford - 66.7%
3. Mercedes-Benz - 65.1%
4. Toyota - 63.5%
5. KIA - 63.2%
6. Hyundai - 61.3%
7. Nissan - 61.1%
8. Chevrolet - 60.7%
9. Lexus - 60.7%
10. Honda - 59.9%
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,540
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!