Aston Martin confirmă noul SUV pentru anul 2020!
26 Februarie 2016, 12:58
După Jaguar, Bentley şi Rolls-Royce, un alt brand britanic va lansa un SUV! Se pare că în curând maşina lui James Bond se va transforma într-un SUV - cei de la Aston Martin au confirmat lansarea primului SUV din istorie în anul 2020!
SUV-ul de producţie se va numi DBX şi va fi inspirat din conceptul cu acelaşi nume prezentat la Salonul Auto de la Geneva din anul trecut.
Totuşi, va fi el un SUV cu care ne-am obişnuit, sau un coupe cu 4 locuri de categoria GT cu şasiu ridicat ca la un SUV precum ne-a demonstrat conceptul, nu se cunoaşte.
Pentru a produce noul SUV cei de la Aston Martin vor începe construcţia unei noi uzine în Marea Britanie în locul
fostului aerodrom St Athan din Glamorgan, South Wales. Locaţia este la 210 km depărtare de uzina principală situată în Gaydon.
Edificarea noii uzine va începe în 2017, iar investiţiile pentru aceasta se cifrează la 200 milioane de lire sterline, o parte dintre care vor merge şi la modernizarea uzinei din Gaydon care va ridica producţia anuală a sport-car-urilor inclusiv a modelul electric RapidE, la 7,000 de unităţi către anul
2020. Către acelaşi an cele două uzine vor angaja 1,000 de muncitori noi.

Cei de la Aston Martin planifică să producă anual 5,000 de exemplare ale
modelului DBX. Britanicii au mai anunţat şi startul producţiei noului Aston Martin DB11 care va demara în toamna anului 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,672
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!