Audi quattro GmbH are un nou CEO - Stephan Winkelmann!
23 Februarie 2016, 15:07
Timp de mai bine de 11 ani germanul de 51 de ani, Stephan Winkelmann, a fost CEO și președintele Lamborghini Automobili S.p.A., care sub patronajul său și-a extins rețeaua distribuitorilor de trei ori, iar vânzările au escaladat enorm de mult, anul 2015 înregistrând un record absolut din istoria Lamborghini cu 3,245 de unități vândute!

Acum însă, cel care a transformat Lamborghini într-un producător de frunte din liga super-car-urilor, începând cu 15 martie 2016 va conduce divizia quattro GmbH a celor de la Audi, care se ocupă de modelele RS și R8, dar și de brandul Audi Sport.

Astfel, Stephan Winkelmann îl va înlocui pe Heinz Hollerweger, sub conducerea căruia în cei aproape 40 de ani petrecuți la Audi au fost dezvoltate peste 70 de modele de producție. Acest pas a fost făcut pentru a fortifica și pozițiile brandului Audi Sport care va avea un impact mai clar în viitor.

Dar cum rămâne cu Lamborghini? Exact în același timp, pe 15 martie anul curent, la postul de CEO al Lamborghini Automobili va urca fostul conducător al echipei Ferrari de Formula 1, Stefano Domenicali, care practic toată viața a lucrat cu Ferrari! Dominicali va prelua și proiectele viitoarelor modele Lamborghini, la care a lucrat intens Winkelmann, precum SUV-ul URUS, care va apărea în 2018.
În 2016 Lamborghini celebrează 100 de ani de la nașterea fondatorului, Ferruccio Lamborghini, iar pentru a celebra această ocazie producătorul italian va lansa la Geneva un super-car
numit Centenario, care îl va prezenta Stephan Winkelmann – ultima sa ieșire în public ca CEO Lamborghini ca mai apoi să preia conducerea la quattro GmbH.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,969
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!