Ceva grandios se pregăteşte în Moldova: Skoda Superb Combi TDI 4x4, eroul unei apropiate expediţii PiataAuto.md!
18 Februarie 2016, 15:22
Skoda Superb e cu siguranţă unul din cele mai îndrăgite modele în Republica Moldova, iar noua generaţie a modelului ceh pare să-i atragă cu o forţă magnetică şi mai mare pe conaţionalii noştri, pe noi toţi, de fapt! Ne-am convins de acest fapt mai mult ca oricând atunci când ne-am uitat la preferinţele Dvs., ale publicului nostru, în materie de teste drive publicate
în 2015. Din cele vreo 50 de teste drive publicate anul trecut de redacţia noastră, testul cu Skoda Superb, pentru care am mers tocmai în Toscana, Italia, a fost de departe cel mai vizitat dintre toate!

Deci, moldoveni au îndrăgit mult de tot Skoda Superb! Dvs., publicul nostru, parte a aceleiaşi naţiuni, aţi îndrăgit
poate şi mai mult acest model şi ne-aţi demonstrat-o prin popularitatea testelor cu Superb şi a oricăror altor ştiri sau articole despre acest model! Având toate acestea în faţa noastră, e firesc că ne-am gândit să ducem şi mai departe această predilecţie a publicului şi să mergem într-o nouă expediţie aventurieră anume cu un reprezentant al familiei Skoda Superb! Iar pentru ca
totul să aibă un aer şi mai proaspăt şi intrigant, am ales pentru această provocare cel mai proaspăt reprezentant al gamei Superb – Skoda Superb Combi!
Şi acum, vine partea cea mai intrigantă: după cum puteţi vedea din titlul acestei ştiri, vom avea de-a face cu o Skoda Superb Combi 4x4, adică un exemplar cu tracţiune integrală! Mai mult ca atât, e un exemplar cu motor diesel! Prin urmare, asta sugerează oarecum ceva foarte interesant pentru ceea ce va
urma! Vă lăsăm pe Dvs. să presupuneţi şi să ne scrieţi mai jos, în comentarii, ce s-o fi putut naşte în capul nostru de această dată şi ce credeţi că vom face, şi pe unde vom ajunge cu noua Skoda Superb! Vă dăm doar câteva cuvinte-cheie drept sugestie: Combi, 4x4, TDI, familie, SIMPLY, CLEVER!
Deci, aţi intuit deja ce urmează!
Ei bine, staţi pe aproape,
dragii noştri! Ca întotdeauna,
redacţia PiataAuto.md nu va
înceta să vă surprindă cu
idei inedite şi proiecte
pline de aventură şi grandoare! Pentru că Dvs., publicul nostru, sunteţi cei mai buni şi mai fideli cititori! Pentru că suntem onoraţi să Vă avem alături şi să gândim noi şi noi proiecte editoriale de calitate! Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
Le spunem un prim mare mulţumesc şi celor de la Skoda Moldova, dar şi producătorului ceh Skoda pentru o susţinere directă! Staţi pe aproape, zilele următoare veţi afla multe şi interesante la acest subiect!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
4,749
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!