Citroen lansează noul C4 Cactus Rip Curl
23 Februarie 2016, 09:15
Crossover-ul compact Citroen C4 Cactus are un aspect foarte șic, ba chiar ieșit din comun.
Pentru ai accentua și mai mult personalitatea individualistă producătorul francez a creat ediția specială C4 Cactus Rip Curl care-și va face debutul public la Salonul Auto de la Geneva.
Începând cu anul 1969 Rip Curl a simbolizat spiritul surfingului fiind un producător de echipamente pentru acest sport. Noul Citroen C4 Cactus Rip Curl îmbibă acel spirit aventurier prin elementele caroseriei vopsite în culoarea albă, desenele cu logoul și inscripția Rip Curl de pe aripile față și pilonii spate, jantele de 17 inch și elemente argintii din partea de jos al barelor de protecție.
Noul C4 Cactus Rip Curl va fi disponibil în cinci culori la alegere: Tapenade Grey, Obsidian Black, Sport Red, Arctic Steel și Pearl White. Mai târziu va fi disponibilă și o culoare albastră.
La interior apar accente de culoare oranj-roșietică pe covorașe, centurile de siguranță și în jurul boxelor de pe uși.
Sub capotă se vor adăposti cele mai potente propulsoare disponibile pentru C4 Cactus, printre care PureTech 110 S&S și BlueHDi 100 ambele cuplate exclusiv la cutia de viteze manuală
în 6 trepte și dotate cu sistemul Grip Control care oferă un condus sigur pe diferite suprafețe datorită regimurilor Standard, Sand, Off-Road, Snow și
ESP Off, aceste din urmă modifică caracteristicile sistemelor de anti-derapare și ESP.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,362
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!