Noul Bentley Mulsanne facelift debutează și în versiune cu ampatament mărit!
23 Februarie 2016, 17:05
La Salonul Auto de la Geneva cei de la Bentley vor dezvălui noua familie Mulsanne facelift, care constă din
modelele Mulsane, Mulsanne Speed și, pentru prima dată, Mulsanne Extended Wheelbase – versiune cu ampatament mărit!
Pentru a conferi navei amiral o monumentalitate mai accentuată, cei de la Bentley au redesenat calandrul, care a devenit mai proeminent și mai lat cu 80 mm, fiind accentuat de elementele cromate verticale care
continuă și în partea de jos al barei de protecție modificate. Aceste elemente aduc similarități puternice cu rivalii de la Rolls-Royce, deși cei de la Bentley
ne conving că calandrul a fost inspirat din modelele 8 Litre din anul 1930, Embiricos și R-Type Continental.
Partea frontală a primit un design care vizual a sporit lățimea mașinii, acest lucru fiind obținut și datorită capotei mai late, aripilor față modificate și prizelor de aer mutate cu 53 mm către extremitățile barei de protecție față primind și un design stilizat în forma literei „B”.
Blocurile optice față au fost, de asemenea, redesenate fiind acum full-LED, iar cele spate au primit un design stilizat în forma literei „B”, în
timp ce lumina alba de marșarier a migrat pe mijlocul barei de protecție spate. Facelift-ul de la exterior este finisat de jantele noi de 20 sau 21 de inch și de elementul decorativ din partea de jos al ușilor care vine de la un „B” stilizat de dimensiuni mai mari aflat pe aripile față.
La interior totul a rămas practic intact, cu excepția noilor scaune, cotiere și panouri ale ușilor, dar și noilor tablete detașabile pentru pasagerii spate care
au acum acces la milioane de
aplicații Android. Cei de la Bentley
ne reamintesc că pentru crearea interiorului este nevoie de 150 de ore, iar Mulsanne dispune de cea mai largă
paletă de culori exclusiviste pentru pielea de la interior – 24 la număr. Un total de 400 de ore sunt dedicate creării unui exemplar Mulsanne.
Noul Mulsanne facelift a primit o suspensie revizuită și bucșe active pentru propulsor, ceea ce a sporit confortul la bord, în timp ce zgomotul la interior a fost redus cu 4 decibeli datorită unei spume speciale din interiorul cauciucurilor care reduce zgomotul la rulare.
Datorită propulsorului V8 Twin-Turbo de 6.75 litri care dezvoltă 512 CP și 1,020 Nm, Noul Bentley Mulsanne facelift accelerează de la o la 60 mile pe oră (96 km/h) în 5.1 secunde și atinge o viteză maximă de 296 km/h.
La rândul său versiunea dinamică Bentley Mulsanne Speed (pe imagine), dotată cu același propulsor, dar al cărui putere a fost sporită la 537 CP (1,100 Nm), accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde și atinge o viteză maximă de 305 km/h.
Cea mai mare noutate vine de la
noua versiune cu ampatament mărit - Mulsanne Extended Wheelbase. Aceasta dispune de un ampatament mărit cu 250 mm (de la 3,266 mm la 3,516 mm), tot spațiul revenind pasagerilor banchetei spate. Conform britanicilor, în combinație cu trapa panoramică noul model creează cel mai relaxant interior din lume al celei mai confortabile limuzine din lume!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,712
GALERIE FOTO (33 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!