Noul Mercedes-Maybach S600 Guard – ce mai sigură maşină din lume!
22 Februarie 2016, 15:06
Limuzina de lux Mercedes-Maybach S-Class a primit versiune blindată numită Mercedes-Maybach S600 Guard! Acesta este primul automobil din lume cu un nivel de protecţie balistică VR10, ceea ce o face drept cea mai sigură maşină din lume (cu excepţia vehiculelor militare)!
Cei de la Mercedes-Benz au aproape 90 de ani de experienţă în domeniul blindării, odată cu lansarea modelului blindat Mercedes-Benz Nürburg 460 în anul 1928. Din 1965, producătorul german a început să ofere protecţie extensive pe mai multe modele, iar din 1979 versiuni blindate şi pentru legendarul G-Class.
La exterior noul Mercedes-Maybach S600 Guard este greu de deosebit de cel standard, acesta fiind unul din obiectivele importante în crearea limuzinei blindate.
Armura este integrată în structura caroseriei chiar la stagiu de producţie, inclusiv în partea de jos al caroseriei pentru a proteja ocupanţii de la explozibil având un nivel de rezistenţă
la explozii ERV 2010, iar geamurile fixe sunt acoperite cu policarbonat laminat pe interior care nu distorsionează imaginea. În ciuda blindării, ocupanţii se vor delecta cu luxul suprem la bordul limuzinei blindate.
Sub capota noului Mercedes-Maybach S600 Guard se regăseşte propulsorul V12 Biturbo de 6.0 litri al cărui caracteristici se ţin în secret.
Preţul navei amiral blindate este
de 470,000 de euro în Germania.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
5,120
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!