Porsche Exclusive oferă un interior clasic modelului 911 Carrera S Cabriolet
8 Februarie 2016, 11:05
Aţi ştiut că prima generaţie Porsche 911 avea versiune cu volan din lemn şi inserţii din lemn? La prima vedere pare banal pentru un sport-car, dar lemnul arată extrem de bine pe modelul clasic!
Iată că cei de la Porsche Exclusive şi-au amintit de această tradiţie şi au creat o versiune ultra-specială 911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive care vine cu un interior clasic unde domină lemnul! Şi mai extravagant lemnul arată pe un sport-car modern. Dar şi aici acesta este ca la el acasă!
Interiorul întâmpină cu o ambianţă exclusivistă, dominată de volanul combinat din lemn şi piele, ideea lemnului continuând pe bord, pe consola centrală, pe uşi şi pe levierul
transmisiei automate PDK. Culoarea maro al pielii Espresso se combină perfect cu inserţiile din lemn, în timp ce acoperişul retractabil are o nuanţă similară cu pielea interiorului.
La exterior 911 Carrera S Cabriolet by Porsche Exclusive se deosebeşte prin culoarea neagră Jet Black Metallic şi jantele de 20 de inch vopsite într-o nuanţă deschisă de maro mat.
În spate se regăseşte benzinarul turboaspirat de 3.0 litri în 6 cilindri care dezvoltă 420 CP şi 500 Nm, iar în combinaţie cu transmisia PDK şi pachetul Sport Chrono, decapotabila
exclusivistă accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde şi atinge o viteză maximă de 304 km/h.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,956
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!