Premieră: Noul Bentley Flying Spur V8 S!
17 Februarie 2016, 17:32
La Salonul Auto de la Geneva cei de la Bentley vor dezvălui în premieră noul Flying Spur V8 S – versiunea mai sportivă ca caracter şi propulsată de un V8 Twin Turbo! Noul model se va poziţiona între versiunile V8 şi W12, fiind versiunea care îmbină luxul suprem cu sportivitatea.
Exteriorul noului Bentley Flying Spur V8 S este învăluit de un rafinament şi dinamism nemaivăzut pentru acest
model, care în celelalte versiuni pare foarte greoi.
La exterior aceasta se deosebeşte prin bara de protecţie modificată în stilul modelelor Continental GT care-i prinde foarte bine, calandrul de culoare neagră, jantele de 21 de inch bicolore Mulliner Driving Specification (opţionale), difuzorul de culoare neagră, blocurile optice faţă/spate fumurii şi logourile „V8S” pe pilonii spate.
Interiorul inspiră
aceeaşi doză de
sportivitate datorită
inserţiilor din lemn negru,
volanul sport şi pielea combinată.
Sportivitatea este accentuată de şasiul sportiv, care reţine o doză mare din confortul suspensiei pneumatice cu setări îndreptate spre confort al versiunilor V8 şi W12. Cele mai importante schimbări însă, se regăsesc sub capotă unde V8-ul Twin Turbo de 4.0 litri primeşte 528 CP (+21 CP) şi 680 Nm (+20 Nm). Astfel, noul Bentley Flying Spur V8 S accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde (-0.3 sec.) şi atinge o viteză maximă de 306 km/h (+11 km/h). În regimul „S” treapta a 8-a ai cutiei de viteze automate este dezactivată, iar padelele de schimbare a treptelor de după volan sunt armonizate perfect cu caracterul dinamic al noului Flying Spur V8 S. Conform celor de la Bentley, datorită sistemului de dezactivare a patru din cei opt cilindri, noua limuzină britanică indică un consum mediu de 10.9 l/100 km, iar cu un singur plin poate parcurge 837 km.
Primele livrări al noului Bentley Flying Spur V8 S vor începe în vara acestui an.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,179
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!