Fiat Professional dezvăluie noul Talento – fratele geamăn al lui Opel Vivaro şi Renault Traffic
25 Martie 2016, 12:35
Piaţa utilitarelor din totdeauna avea punctele sale stranii care include colaborări între cei mai diverşi producători auto, care lansează modele identice doar cu logourile schimbate. De un asemenea „badge engineering” a avut parte şi noul Fiat Talento care, de fapt, este fratele geamăn al modelelor Opel Vivaro şi Renault Traffic! Denumirea Talento vine de la o monedă antică italiană, dar şi de la modelul utilitar de la începutul anilor ’90 ai secolului trecut.
„Talentatul” Fiat diferă de fraţii săi prin bara de protecţie faţă şi calandru, blocurile optice fiind identice celor de pe modelul Renault Traffic (dubiţa celor de la Opel are un caracter distinctiv în „privire”). Noul Fiat Talento vine cu jante din aliaj şi cu LED-uri de zi în dotări superioare.

Noul Fiat Talento se va poziţiona între Doblo Cargo şi Ducato din gama modelelor Fiat Professional, fiind dotat cu propulsoare diesel cu un
turbocompresor sau două turbocompresoare cu puteri de până la 145 CP.

Curând gemenii vor ajunge de la 3 la 4 la număr atunci când va fi dezvăluit Nissan NV300, care va fi identic modelelor actuale. Astfel, proiectul acestei dubiţe va fi împărţit între giganţii General Motors, Fiat Chrysler Automobiles şi alianţa Renault-Nissan!

Informaţii utile:
Test Drive Opel Vivaro
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,880
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!