GENEVA 2016: nanoFlowcell Quantino – un model electric diferit de celelalte (Video)
3 Martie 2016, 14:59
Cei de la nanoFlowcell mizează pe tehnologii radical diferite în ceea ce privește vehiculele electrice. Tehnologia nanoFlowcell va permite să uitați de orele lungi de încărcare al vehiculului electric, aceasta venind cu două rezervoare cu soluție speciale una încărcată pozitiv și alta negativ,
care trece prin bateriile electrice, astfel generând electricitatea. Iată că cu aceste două soluții electrolitice vor putea fi alimentate vehiculele viitoare nanoFlowcell, precum și cel mai mic și accesibil model – Quantino.
Motorul electric al lui Quantino dezvoltă 108 CP și 200 Nm, fiind capabil să propulseze micuțul până la prima sută de kilometri în mai puțin de 5 secunde și să-l accelereze până la viteza maximă de 200 km/h.
Conform celor de la nanoFlowcell, cu un singur plin Quantino a parcurs 14 ore fără oprire, iar nivelul electroliților scăzuse doar la 78%! Totuși, deși tehnologia pare a fi de-a dreptul excepțională, fiind deja testată pe drumurile publice din Germania, intimidează cantitatea necesară al electroliților care constituie 318 litri în total! Interesant, ce ar avea de spus șeful Tesla Motors, Elon Musk, despre tehnologiile nanoFlowcell.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
2,642
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!