Noua generație Subaru Impreza va fi dezvăluită de 23 martie
11 Martie 2016, 10:14
Pe data de 23 martie la Salonul Auto de la New York va debuta noua generație Subaru Impreza, care va începe o nouă eră pentru brandul nipon. La moment ne este prezentată doar o imagine de teasing, unde putem vedea partea frontală al noii Impreza. Noua Impreza va fi dezvăluită în caroserie sedan și hatchback acestea fiind inspirate din conceptele Impreza 5-Door Concept și Impreza Sedan Concept, mai cu seamă la calandru și nervurile barei de protecțe față, în schimb blocurile optice par a fi total diferite. Noua Impreza va fi primul model Subaru construit pe noua platformă globală anunțată recent.
Ingredientele de bază al noii platforme și, respectiv, al noii Impreza, vor fi cele clasice și consacrate – motoare boxer (cu turboaspirare), tracțiune integrală Symmetrical All-Wheel Drive și sistemul de siguranță EyeSight. Noua platformă oferă mai mult confort, siguranță și stabilitate datorită
rigidizării caroseriei cu 70-100%! Mai multe informații despre noua generație Subaru Impreza vom afla în mai puțin de două săptămâni.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,028
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!