Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul Volkswagen Phideon! (Video)

4 Martie 2016 - 12:58
Denis Godorozea
Premieră: Noul Volkswagen Phideon! (Video)
Nu, nu este un succesor pentru Phaeton. Noul Volkswagen Phideon este un model complet nou care este destinat Chinei. Acolo în China și va fi produs Phideon.

La exterior acesta se deosebește cu idei preluate din conceptul C Coupe GTE, de la care au fost inspirate liniile caroseriei și forma calandrului, care este unită cu blocurile optice față. Conform celor de la Volkswagen, designul părții frontale va fi regăsit pe viitoarele sedan-uri ale brandului german.

Noul Volkswagen Phideon are 5.05 metri în lungime, 1.87 metri în lățime și 1.48 metri în înălțime. În China sunt apreciate modelele cu ampatament mare și un spațiu generos pentru pasagerii spate, iar noul Phideon promite să ofere confortul dorit din belșug.

Proporțiile sunt generoase, Phideon având și o capotă extrem de lungă unde se ascunde un benzinar de 3.0 litri TSI V6 (300 CP și 440 Nm) poziționat longitudinal fiind cuplat la transmisia automată în 8 trepte și tracțiunea integrală 4Motion.

Noul Phideon este și primul Volkswagen construit pe platforma MLB, pe care sunt construite noile Audi Q7 și A4.

Mai târziu Phideon va fi disponibil în versiune cu propulsor pe benzină 2.0 TSI și tracțiune față, dar și în versiune plug-in hybrid.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter