SEAT va lansa un SUV sub-compact în 2017!
24 Martie 2016, 16:15
Se pare că cei de la SEAT doresc să intre în forţă în segmental SUV-urilor! După lansarea primului său SUV, modelul Ateca, producătorul spaniol pregăteşte o nouă surpriză – cel de-al doilea SUV al brandului care va debuta în 2017, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva! La moment avem doar un teaser discret, care indică o siluetă mai dinamică un hayon mai înclinat, faţă de Ateca, o linie care urcă în sus în partea de jos ai caroseriei, aripi circulare şi un contur mai stilat al geamurilor laterale.
Anul trecut segmentul SUV-urilor mici a crescut cu 38% în Europa şi este într-o continuă creştere. Pentru a nu rămâne în urmă, producătorul spaniol va lansa noul SUV pentru a concura în cea mai aglomerată clasă de SUV-uri sub-compacte unde domină Renault Captur, Opel Mokka X, Peugeot 2008 şi Nissan Juke. Cel mai probabil,
viitorul SUV sub-compact al celor de la SEAT va fi bazat pe SUV-ul similar al celor de la Volkswagen care va apărea în aceeaşi perioadă de timp, iar în contrast cu fratele mai mare, SEAT Ateca, care va fi produs la uzina cehă Skoda, micuţul SUV va fi produs în Spania, la uzina din Martorell.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,960
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!