Fiat Fiorano trece printr-un facelift primind motoare Euro 6
4 Aprilie 2016, 12:02
Clona modelelor Peugeot Bipper Tepee şi Citroen Nemo, utilitara Fiat Fiorino, a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră care a atins atât exteriorul, cât şi substratul tehnic. Modificările cosmetice realizate de către cei de la Fiat Professional au vizat partea frontală unde a apărut un nou calandru care sporeşte vizual lăţimea maşinii şi o bară de protecţie modificată cu blocurile anticeaţă repoziţionate mai jos.
La interior modificările s-au rezumat la un volan nou, planşă de bord retuşată şi sistemul multimedia opţional cu display de 5 inch.

Fiat Fiorino este la fel de practic ca şi până acum oferind un volum de 2.8 metri cubi pentru încărcătură şi o posibilitate de a transporta obiecte cu o lungime de până la 2.5 metri şi o greutate de până la 660 kg.
Noul Fiat Fiorino facelift a primit şi propulsoare eficiente care se conformă normelor ecologice Euro 6, printre care un benzinar aspirat natural de 1.4 litri şi dieselul 1.3 MultiJet II oferit în două versiuni de putere – 80 şi 95 CP.

Versiunea EcoJet dotată cu dieselul 1.3 MultiJet II oferă sistem Start/Stop şi transmisia robotizată Confort-Matic datorită cărora aceasta consumă doar 3.8 l/100 km şi emite doar 100 g/km de CO2.
Pentru exploatare pe terenuri accidentate este oferită versiunea Fiorino Adventure care vine cu cauciucuri M+S, suspensie ridicată, plastic nevopsit de culoare neagră
în partea de jos ai caroseriei şi diferenţialul blocabil electronic Traction+.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,644
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!