Ford Mustang a întrecut la vânzări Audi TT şi Porsche 911 în Germania!
11 Aprilie 2016, 15:06
Noua, cea de-a şasea generaţie Ford Mustang s-a europenizat la aspect pentru un singur scop – cucerirea Europei! Este cert faptul că aspectul noului Ford Mustang este mai european, deşi a reţinut şi o doză enormă al unui adevărat muscle-car.
Totul pentru a cuceri europenii care pentru prima dată au gustat oficial dintr-un Mustang. Da, noua generaţie este prima care este vândută oficial în Europa! Acest lucru nu l-a împiedicat la vânzări ci din potrivă i-a ajutat.
Toată lumea ştie ce este un Ford Mustang şi, se pare că europenii şi l-au dorit din totdeauna, pentru că acesta face ravagii la vânzări în Germania!
Cel mai vândut sport-car în Germania pe parcursul lunii martie a fost anume Ford Mustang cu 780 exemplare vândute, surclasând modele precum Audi TT (708 unităţi) şi chiar
Porsche 911 (752 unităţi)! Totuşi, mulţi ar spune că un Porsche 911 chiar şi în versiunea Carrera costă cât două exemplare Mustang GT 5.0 V8,
dar acesta din urmă este cu câteva mii mai scump faţă de Audi TT – liderul primelor trei luni ai anului 2016 cu 2,299 unităţi în contrast cu 1,823 unităţi pentru Mustang.
Totuşi, Mustang-ul a depăşit vânzările sport-car-urilor Porsche compacte, Boxster şi Cayman care în sumă au cucerit 642 de clienţi. Se pare că europenii doresc să trăiască „visul american” şi de dragul plăcerii nu se mai uită la emisiile CO2!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,375
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!