Hennessey Venom GT Spyder este cea mai rapidă decapotabilă din lume! (Video)
12 Aprilie 2016, 09:26
În 2013 Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse a devenit cea mai rapidă decapotabilă din lume cu un record de viteză de 408,84 km/h. Cei de la Hennessey Performance sunt unicii
care mai provoacă brandul francez bătându-le recordurile de viteză. De această dată americanii au bătut recordul de viteză cu acoperişul scos cu hyper-car-ul Hennessey Venom GT Spyder!
Pe pista de decolare de 4.7 kilometri al forţelor americane US Navy în Lemoore, California, simbioza dintr-un Lotus Exige şi muşchi americani de 1,451 CP şi 1,745 Nm storşi dintr-un
V8 LS9 de 7.0 litri preluat de la Corvette ZR1, a accelerat până la viteza de 265.6 mile pe oră sau 427.4 km/h!
Astfel, Hennessey Venom GT Spyder a devenit cea mai rapidă decapotabilă din lume detronând renumitul Bugatti şi bătându-i recordul cu aproape 20 km/h!
La volanul hyper-car-ului s-a aflat directorul şcolii de performanţă Ford Performance Racing School, Brian Smith, iar recordul a fost înregistrat şi certificat prin intermediul dispozitivului Racelogic.
Cei de la Hennessey Performance vor crea trei exemplare identice celui ce a stabilit recordul, numite “World Record Edition” Venom GT Spyder, care vor fi vândute la un preţ de 1.3 milioane de dolari fiecare. Cu recordul de viteză cei de la Hennessey Performance au celebrat 25 de ani de existenţă al brandului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,436
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!