Land Rover va produce iconicul Series I din 1948!
7 Aprilie 2016, 14:28
Deşi Defender a fost scos din producţie, primul Land Rover, modelul Series I, produs începând cu anul 1948, din care a şi derivat Defender, nu-şi va înceta existenţa, pentru că
producătorul britanic va relansa producţia acestuia! Ei bine, într-un fel oarecare. Cei de la Land Rover vor lansa programul „Reborn” (Renăscut), în cadrul căruia vor fi găsite şi
selectate 25 de exemplare originale din întreaga lume care ulterior se vor renaşte printr-o restaurare minuţioasă la starea lor originală cu utilizarea pieselor autentice Land Rover Classic Parts.
În rezultat, toate cele 25 de exemplare vor avea o stare identică cu cea în care au ieşit de pe porţile uzinei din Solihull în anul 1948. Tot-terenurile vor fi vopsite în cinci nuanţe clasice Light Green, Bronze Green, RAF Blue, Dove Grey şi Poppy Red. „Renaşterea” modelelor Series I va avea loc la uzina din Solihull unde anterior se producea modelul Defender. Oricine poate restaura un Land Rover Series I clasic, dar nu oricine va avea parte de privilegiul de a procura un astfel de exemplar restaurant chiar de către lucrătorii uzinei.

Preţul acestor 25 de exemplare Land Rover Series I va varia între 60,000 şi 80,000 lire sterline (74,250 euro / 99,000 euro), în dependenţă de mărimea ampatamentului. Fiecare exemplar va renaşte în aproximativ 9 luni de zile după ce va fi plasată comanda. Ce coincidenţă amuzantă! După ce toate cele 25 de exemplare vor fi produse/restaurate, cei de la Land Rover Classic vor putea primi şi vehiculele proprietarilor spre restaurare. Land Rover Classic oferă piese de schimb originale pentru modelele ieşite din producţie cu cel puţin 10 ani în urmă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,347
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!