Peugeot dezvăluie noul i-Cockpit pentru viitoarele modele! (Video)
20 Aprilie 2016, 17:24
Cei de la Peugeot au dezvăluit noua generaţie i-Cocklpit – interiorul revoluţionar care va fi prezent pe viitoarele modele al brandului francez. Actuala generaţie i-Cockpit au apreciat-o peste 2.2 milioane de
posesori ai modelelor 208, 2008 şi 308 din întreaga lume. Noul i-Cockpit presupune instalarea unui display de 12.3 inch în locul planşei de bord, care va combina funcţionalitatea a mai
multor sisteme şi va putea arăta şi datele sistemului multimedia, precum şi hărţile tridimensionale ale sistemului de navigaţie. O planşă de bord similară cu o diagonală identică adoptă modelele Audi şi Volkswagen.
Volanul este la fel de mic precum şi cel de pe ultimele modele Peugeot, astfel, acesta nu restricţionează câmpul vizual.
Noul i-Cockpit este combinat şi cu display-ul sistemului multimedia de 8 inch, prin intermediul căruia va putea fi ajustat climatizorul bizonal, sistemul de navigaţie, sistemul audio şi aplicaţiile, printre care MirrorLink, Apple CarPlay şi Android Auto.
Conform celor de la Peugeot, noul i-Cockpit va fi mult mai intuitiv, va oferi informaţie prin intermediul animaţiilor şi va oferi mai multe posibilităţi de personalizare. Atmosfera de la interior la fel va putea fi personalizată prin intermediul regimurilor „Boost” (pentru un condus mai dinamic) şi „Relax” (pentru un condus mai relaxant).
Interiorul în sine are un design focusat în jurul conducătorului, cu butoane foarte puţine şi o calitate premium a materialelor. Pasagerii, la fel ca şi conducătorul, vor avea parte de scaune cu funcţie de masaj.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,243
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!