Drift periculos cu un BMW M4 în Moscova chiar sub nasul poliției! (Video)
23 Mai 2016, 16:52
Drifting-ul este un sport excepțional de la care primești o doză mare de plăcere atunci când “controlezi incontrolabilul”. Totuși, derapajele controlate trebuie practicate în locuri sigure și nu pe străzile publice pline de alți participați la trafic. Recent pe YouTube a apărut un filmuleț în care este filmat un BMW M4 Coupe (versiunea standard de 431 CP) în acțiune pe străzile Moscovei. Conducătorul îl aruncă în derapaje controlate, face rotiri la 360 de grade în plină stradă, iar în unele momente apare făcând aceste „piruete” chiar în fața poliției ruse!

Chiar dacă pare că conducătorul ține mașina sub control, pe un drum public tot timpul poate apărea o situație
neprevăzută, plus la toate cauciucurile roase până la sârme (de unde vin și scânteile), pot exploda în orice clipă, iar pierderea controlului în urma unui cauciuc explodat ar putea crea situație de accident. Se pare că tipul vrea să fie un al doilea Giorgi Tevzadze care
interpreta un stil similar de condus pe străzile Georgiei într-un BMW M5 E34 în care și-a găsit sfârșitul fiind în acea clipă ca pasager... Ce reacție vă stârnește acest filmuleț?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,129
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!