Exclusiv pentru proprietarii Mercedes-Benz: a avut loc etapa naţională MercedesTrophy 2016 în Moldova
18 Mai 2016, 13:42
MercedesTrophy este un campionat global de golf, dedicat exclusiv proprietarilor de automobile Mercedes-Benz. În fiecare an peste 60,000 de jucători din peste 60 de ţări ale lumii participă la etapele naţionale ale acestui campionat, iar ulterior cei mai buni dintre ei ajung la marea finală internaţională.

Pentru al doilea an consecutiv, Moldova e inclusă în rândul ţărilor ce
organizează campionatele naţionale MercedesTrophy. Evenimentul din acest an tocmai a avut loc – week-end-ul trecut distribuitorul autorizat Mercedes-Benz în Moldova, compania Grand Premium, organizând campionatul naţional, combinat cu un barbeque-party în aer liber, la care au fost invitate şi familiile proprietarilor Mercedes-Benz.
Dacă cei înregistraţi în competiţia de golf au fost absorbiţi de intriga jocului, atunci ceilalţi invitaţii au putut să se delecteze cu urmărirea jocului şi degustarea deliciilor culinare pregătite sub cerul liber. Şi pentru că Mercedes-Benz ştie să aibă grijă întotdeauna de admiratorii săi fidei, petrecerea în aer
liber a avut şi un colţ de relaxare specială, în care invitaţii puteau beneficia de un masaj de detensionare din Bali. Cei mici, la rândul lor, au fost luaţi la joacă de renumitul Winnie Pooh.
La eveniment au fost expuse în aer liber şi câteva din ultimele modele Mercedes-Benz – noul E-Class, A-Class facelift, precum şi noile SUV-uri Mercedes-Benz GLE şi GLC.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
2,415
GALERIE FOTO (33 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!