G-POWER a stors 750 CP din BMW X6 M
25 Mai 2016, 11:15
Atelierul german G-POWER nu încetează să ne uimească prin creaţiile sale demenţiale. De această dată, germanii au dezvăluit noul proiect numit G-POWER X6 M TYPHOON creat pe baza modelului BMW X6 M.
La exterior agresivitatea „Taifunului” este accentuată de un kit aerodinamic musculos care include nu doar barele de protercţie şi pragurile, dar şi capota realizată din fibră de carbon şi aripile evazate.
Pentru a proiecta, testa şi pune în producţie acest kit, cei de la G-POWER au avut nevoie de 12 luni. Prizele frontale de au o suprafaţă cu 20% mai mare pentru a răci intercooler-ele de dimensiuni sporite, iar posteriorul este accentuat de patru finale de evacuare realizate din titan a câte 102 mm în diametru amplasate central.
Exteriorul este completat de jantele forjate de 23 de inch Hurricane RR „încălţate” cu cauciucuri de performanţă cu dimensiunea 315/25 ZR23 pe puntea spate.

Pe lângă intercoolerele supradimensionate propulsorul V8 Twin Turbo de 4.4 litri a primit şi două turbocompresoare mai performante, create chiar de către cei de la
G-POWER, iar împreună cu sistemul de evacuare realizat din titan şi o resoftare al blocului de control Bi-Tronik 2 V3 puterea este crescută de la 575 CP la 750 CP, iar cuplul maxim este sporit până la 980 Nm! În rezultat G-POWER X6 M TYPHOON poate atinge viteze de peste 300 km/h şi trece o pătrime de milă în doar 11.5 secunde!
Preţul modificărilor la motor ajunge la puţin peste 21,000 de euro, iar întregul set de modificări inclusiv suspensia sport care reduce garda la sol cu 40 mm ajunge la aproape 63,000 de euro... Pe viitor potenţialul turbocompresoarelor poate fi
ridicat la 800 CP.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
6,848
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!