Premieră: noul MINI Seven
11 Mai 2016, 10:04
Noua generaţie a hatchback-ului MINI a primit prima ediţie de design numită simplu – Seven. Această ediţie este un omagiu lui Austin Seven – primul exemplar al originalului Mini care a ieşit de pe porţile uzinei din Longbridge, Birmingham, Marea Britanie, pe data de 4 mai 1959.
Austin Seven şi originalul Mini au fost „fraţi gemeni” sau, mai bine zis, originalul Mini a fost vândut şi sub denumirea de Austin Seven.
Noul MINI Seven dispune de un stil individualist accentuat de culoarea Lapisluxury Blue combinată cu acoperişul şi corpurile oglinzilor
retrovizoare vopsite în culoarea
Melting Silver. Drept alternative sunt disponibile culorile Pepper White,
Midnight Black Metallic sau British Racing Green Metallic. Exteriorul este completat de jante de 17 inch (18 inch - opţiune), dungile gri de pe capotă (opţiune) şi inserţiile de pe aripi cu logoul „Seven 7”.
Interiorul vine exclusiv cu o combinaţie dintre piele şi stofă clasică, logoul „Seven” în partea de sus ai consolei centrale, înscripţia „Seven 7” pe pragurile uşilor, în timp ce opţional este oferit volanul sport căptuşit în piele, covoraşele din velur, aerul condiţionat bi-zonal automat, regimurile de condus MINI Driving Modes, pachetul Excitement Package şi iluminarea ambientală. Noul MINi Seven va fi disponibil în caroserie cu trei sau cinci uşi cu propulsoare diesel sau pe benzină cu puteri cuprinse între 116 CP şi 192 CP.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,870
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!