Volkswagen dezvăluie noul Scirocco R Black Style
12 Mai 2016, 16:24
A treia generaţie Volkswagen Scirocco se află în producţie de 8 ani, primind un facelift de mijloc de carieră în 2014. Având în vedere problemele prin care
trece grupul Volkswagen, care a declarant că va reduce costurile şi se va dezice de modele neprofitabile, actuala generaţie Scirocco riscă să fie ultima…
Deci, haideţi să vedem ce oferă noua ediţie numită Black Style pe modelul de top Scirocco R, până acesta nu a devenit istorie.
Noul Volkswagen Scirocco R Black Style se deosebeşte prin culoare neagră al acoperişului, spoilerului spate, corpurilor oglinzilor retrovizoare şi jantele de 19 inch Lugano. În ciuda vârstei, acest exemplar chiar arată proaspăt şi modern!

Pachetul este disponibil în calitate de opţiune la un preţ de 660 de euro şi poate fi combinat cu culorile caroseriei "Pure White", "Urano Grey", "Indium Grey Metallic", "Rising Blue Metallic", "Pyramid Gold Metallic", "Ultra Violet Metallic" şi "Oryx White".
Reamintim că actualul Volkswagen Scirocco R este bazat pe platforma lui Golf V şi vine echipat cu un benzinar de 2.0 litri TSI care dezvoltă 280 CP şi poate propulsa hatchback-ul dinamic de la 0 la 100 km/h în 5.7 secunde.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,215
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!