Doar 5 zile au mai rămas până la debutul noii generaţii Porsche Panamera! La ce ne putem aştepta?
23 Iunie 2016, 15:55
Au mai rămas doar 5 zile până la cea mai importantă premieră Porsche din acest an: noua generaţie Panamera. Modelul va fi dezvăluit oficial în seara zilei de 28 iunie, iar aşteptările pentru el sunt incredibil de mari! La ce ne putem aştepta, deci?

În primul rând la lansarea celui mai rapid sedan luxos din lume. Simplu, uite aşa. Cel mai rapid sedan luxos din lume! Asta e declaraţia scurtă, dar extrem de ambiţioasă, a celor de la Porsche, pe care o fac într-un nou filmuleţ de teasing al noii Panamera,
unde noul Grand Turismo poate fi auzit alergând pe Nurburgring. Cu siguranţă vom afla despre un record mondial bătut de noua Panamera la rapiditate pe acest circuit, şi probabil pe oricare altul, dacă s-ar pune la o întrecere de acceleraţie cu alte sedanuri de această talie. Noua Panamera va beneficia şi de un nou motor V8 biturbo pentru a bifa aceste performanţe măreţe, iar parametrii de putere ai acestuia sunt impresionanţi: 550 CP şi 770 Nm. Iar toate astea în combinaţie cu construcţia atletică a maşinii şi un şasiu impecabil ar putea da rezultate neverosimile!
Cât priveşte designul, este cât se poate de clar că Porsche va merge pe o cale evolutivă, cum o face dintotdeauna, fără revoluţii impulsive. Dar, judecând după imaginile de teasing publicate până acum, modelul va avea nişte detalii extraordinar de inspirate, care îi vor conferi imediat un aspect de nou absolut.

Deci, nu ne-a mai rămas mult să aşteptăm: încă 5 zile şi vom vedea cu exactitate măreţia noii creaţii Porsche! Staţi pe aproape!
PiataAuto.mdIlie Toma
0
2,283
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!