Lux de offroad: noul Volkswagen Touareg Executive Edition
30 Iunie 2016, 10:55
Volkswagen vrea să-i zădăre pe admiratorii de SUV-uri mari şi luxoase, lansând o ediţie limitată luxoasă pentru Touareg, ediţie botezată Executive Edition.

Noul Volkswagen Touareg Executive Edition se va face observat în primul rând prin culoarea exterioară nemaiîntâlnită pentru SUV-ul german
până acum – un roşu metalizat stilat, numit Malbec Red, a cărui nuanţă a fost inspirată din culoarea renumitului vin francez de Malbec. Ediţia exclusivistă vine echipată cu jante negre de 20 de ţoli, dar clienţii vor avea şi alternative pentru acestea dacă şi le vor dori. Geamurile vor fi umbrite, la fel ca şi blocurile optice spate LED, un pic „afumate” de o nuanţă bordo apropiată de cea a caroseriei.

La interior scaunele sunt tapisate cu cea mai fină piele Nappa, cu striaţii de
romburi, cusute cu aţă contrastantă „Tobacco”, care crează un aspect elevat al habitaclului. Detaliile elegante nu se opresc aici, în listă fiind incluse inserţii speciale de lemn, iluminare ambientală ajustabilă şi praguri iluminate, precum şi embleme „Executive Edition”. Ediţia specială va putea fi comandată în combinaţie cu mai multe motoare, preţurile pornind în Germania de la 64,925 euro pentru versiunea dotată cu dieselul de 204 CP.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
3,467
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!