Ploaia a făcut ravagii astă-noapte în Chişinău, luând zeci de maşini cu ea (FOTO, VIDEO)
1 Iunie 2016, 07:21
De mai multe ori ne-am convins în ultimii ani că sistemul de canalizare al Chişinăului e total incapabil să facă faţă oricăror precipitaţii un pic mai abundente decât o ploaie ciobănească. Iar atunci când avem de-a face cu o ploaie torenţială precum cea de azi noapte, scenariile devin de-a dreptul catastrofale.

Aseară aproape toate străzile în pantă ale Chişinăului s-au transformat în adevărate râuri, cu şuvoaie imense ce curgeau la vale. Maşinile abia de mai
puteau înainta pe ele, unele cedând din cauza şocurilor hidraulice sau problemelor la sistemul electric, create de apă. Alte maşini au avut parte de ghinion şi mai mare, fiind luate cu totul de şuvoaiele de ape şi duse la vale, pe străzile inferioare ale oraşului, unde s-a creat un adevărat iaz natural de apă de ploaie. Strada Albişoara a fost aseară coşmarul cel mai groaznic al automobiliştilor, inclusiv al celor parcaţi prin preajmă, întrucât aici au fost cele mai multe automobile luate de ape, inundate şi distruse. Până şi recent
inaugurata parcare a aeroportului s-a dovedit a fi negândită pentru a face faţă unei asemenea ploi.

Mai mult ca atât, conform realitatea.md, una din maşinile înecate pe str. Albişoara aparţine chiar soţiei primarului de Chişinău!

Redacţia noastră a adunat cele mai elocvente imagini capturate de locuitorii capitalei aseară şi publicat în reţelele sociale, precum şi mai multe imagini publicate pe unele site-uri de ştiri.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
4,244
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (5 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!