Spectaculos: un Jaguar F-PACE merge în două roţi la Goodwood! (VIDEO)
27 Iunie 2016, 07:46
Week-end-ul trecut a avut loc festivalul vitezei de la Goodwood, iar asta înseamnă că acolo şi-au găsit locul tot felul de nebunii motorizate. Printe ele s-a numărat şi performanţa unui Jaguar F-PACE, unde primul SUV din istoria Jaguar a mers în două roţi!
SUV-ul a fost pilotat de Terry Grant, acelaşi şofer care a marcat un record mondial anul trecut un acelaşi F-PACE, în care făcuse cel mai mare loop vertical complet cu el. Acum, după multe pregătiri, Terry a mers pe un drum lung
în faţa spectatorilor de la Goodwood pe doar două roţi, menţionând că în asemenea condiţii tracţiunea pe patru roţi e şi mai preţioasă. Se pare că trucul i-a reuşit de minune, aşa cum puteţi vedea şi-n filmuleţul de mai jos!

Jaguar se poate deja lăuda cu succese remarcabile la vânzările primului său SUV, înregistrând peste 14,000 de comenzi în primele 10 luni de la lansarea iniţială pe piaţă. Redacţia noastră a fost prima care l-a testat în Moldova, iniţial în motorizare 20d, după care, recent, am dat o fugă şi cu versiunea 35t, cu motor de 3.0 litri V6 Supercharged de 340 CP.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
2,643
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!