(VIDEO) Prostie? Naivitate? Ignoranţă? Orice e posibil într-o Tesla cu Auto Pilot?
27 Iunie 2016, 17:50
Tesla a bulversat toată lumea cu anunţarea funcţiei de Auto Pilot pentru maşinile sale, prin care acestea se conduc autonom. Teribiliştii nu au întârziat să apară, filmându-se de pe bancheta spate a unei maşini la volanul căreia nu mai stă nimeni. Ulterior, Tesla a făcut vreo câteva declaraţii prin care parcă atenţionează oamenii că oricum ei rămân responsabil de ceea ce se întâmplă cu maşina lor. Dar odată ce le spui oamenilor că maşina lor se poate conduce singură şi-i mai şi încurajezi cu un aer de vizionar s-o facă, actele tot mai ambiţioase şi mai teribiliste se răspândesc epidemic şi tot mai mulţi o
fac pe curajoşii la bordul unor exemplare Tesla echipate cu
Auto Pilot.

Un asemenea caz a fost dat publicităţii de curând, înfăţişându-i pe doi tineri într-o Tesla care fac tot ce-ţi poate trece prin cap în timp ce maşina se conduce singură: dansează, joacă cărţi, citesc, mănâncă, se luptă cu săbii de plastic, îşi fac masaj, cântă la instrumente muzicale, îşi spală dinţii, fac fitness şi chiar dorm. Mai lipsea doar să facă dragoste în acest răstimp... Toate cu afirmaţia îndrăzneaţă că orice e posibil într-o Tesla!
Să fie oare această încredere în noile tehnologii una prea naivă şi oarbă? Să fie aceşti tineri prea iresponsabili şi ignoranţi? Oare până când istorioarele astea vor creşte în amploare – până la primul accident cu un camion şi o duzină de oameni decedaţi? Şi ce va face Tesla atunci, se va scuza că oamenii au fost preveniţi printr-o avertizare cu text mărunt?

Ce credeţi despre asta?
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
3,056
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!