6 SUV-uri. 6 echipaje. O mie de aventuri în Moldova. În curând!...
7 Iulie 2016, 17:17
Mare, mare atenţie! În capul moldovenilor aventurieri, care au străbătut vara trecută 21 de ţări în 21 de zile, pe 2 continente, ajungând tocmai în Africa, iar apoi alte nenumărate ţări în iarnă ajungând la Cercul Polar, s-a născut o nouă aventură ambiţioasă! Şi de această dată ni s-au alăturat şi alţi amici aventurieri, astfel încât vom fi 6 echipaje implicate în noua nebunie, la bordul a tocmai 6 SUV-uri! Cei mai buni şi mai talentaţi aventurieri expediţionişti din Moldova şi-au pus umărul la treabă în cadrul unei mari echipe pentru a
organiza cea mai ambiţioasă şi neverosimilă aventură motorizată!

Da, dragii noştri, în redacţia PiataAuto.md de ceva vreme bună e forfotă nemaivăzută, telefoanele sună într-una, e-mail-urile vin şi pleacă, grupurile de chat sună fierbinte a noi şi noi discuţii organizatorice! V-am obişnuit deja cu idei nemaivăzute, puse în aplicare în cel mai frumos mod, iar noua noastră nebunie nu va fi cea mai lungă în kilometri, în schimb va fi cea mai grandioasă ca număr de maşini şi
echipaje implicate, dar şi ca elemente de competiţie! Da, da – aţi înţeles corect, în toată năzdrăvănia care se pregăteşte va exista şi o competiţie între echipaje!

Ce vom face, deci? Veţi afla foarte curând! Staţi pe aproape, pentru cea mai grandioasă aventură motorizată a verii, născută în Moldova! Gata, au mai rămas câteva zile de fotbal cu campionatul european, iar apoi începe campionatul SUV-urilor!
Aveţi deja nişte idei, presupuneri, despre ceea ce va urma? Am fi bucuroşi să le auzim! Şi neapărat staţi pe aproape să aflaţi totul!

Sursa foto: Skydrive
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
5,542
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!