Aston Martin pensionează modelul DB9 cu ediția “Last of 9”
27 Iulie 2016, 10:04
Apărut în 2004, modelul Aston Martin DB9 și acum are un aspect actual, datorită rafinamentului designului său pur britanic. După 12 ani de producție
a venit momentul ca DB9 să părăsească linia de asamblare și să-i ofere mai mult spațiu pentru succesorul său, noul Aston Martin DB11.
Producătorul britanic a decis să pensioneze modelul DB9 cu o serie exclusivistă formată din ultimele nouă exemplare, numită “Last of 9”.
Asupra acestor nouă exemplare a lucrat divizia Q a celor de la Aston Martin, care le-a conferit o culoare gri la exterior, jante cromate, logouri “Q Last of 9” pe aripile față, în timp ce siglele față spate au fost înlocuite cu unele unice care dispun de inscripția Aston Martin reliefată și inserții speciale ale „aripilor”. Interiorul, la fel este unul exclusivist, deși imaginile nu ne sunt prezentate.

Sub capota ultimelor 9 exemplare Aston Martin DB9 se regăsește propulsorul V12 de 6.0 litri aspirat natural care dezvoltă 517 CP și 620 Nm. Reamintim că noul Aston Martin DB11 vine cu un nou V12 Twin Turbo de 5.2 litri care dezvoltă 600 CP și 700 Nm. Se pare că era modelelor Aston Martin cu design rafinat și motoare V12 aspirate natural se apropie de sfârșit…
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,206
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!