Continental a elaborat primul sistem de frânare electrohidraulic care a debutat pe Alfa Romeo Giulia
13 Iulie 2016, 15:55
Recent a avut loc lansarea pe piaţă a noii Alfa Romeo Giulia, iar odată cu aceasta a debutat şi noul sistem de frânare, menit să revoluţioneze lumea auto. Numit MK C1, sistemul elaborat de către compania Continental
este mai eficient, mai rapid, mai compact şi mai uşor (cu 3-4 kg), iar datorită acestor aspecte, distanţa de frânare scade simţitor, iar confortul în momentul aplicării frânei este îmbunătăţit.
MK C1 este un modul compact care înglobează elementele de acţionare a frânei şi elementele de control electronice, precum ABS şi ESC. Fiind electrohidraulic, noul sistem poate crea presiunea necesară în sistemul de frânare mult mai rapid faţă de sistemele convenţionale hidraulice, iar acest lucru sporeşte promptitudinea aplicării frânei de către conducător, dar şi de sistemele de frânare autonomă pentru evitarea coliziunilor cu alte vehicule sau pietoni.

Mai mult decât atât, sistemul MK C1 sporeşte confortul prin excluderea vibraţiilor care apar pe pedala de frână în timpul unei frânări intense sau la includerea sistemului ABS.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,718
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!