În 2018 va debuta noul BMW M4 GT4
29 Iulie 2016, 11:55
BMW Motorsport anunţă noul BMW M4 GT4 pentru anul 2018. Acesta va fi un automobil de curse care va înlocui actualul model M3 GT4 (E92).

Conform bavarezilor, categoria GT4 în cursele auto trece printr-un adevărat bum, iar cei de la BMW Motorsport doresc să susţină în continuare această categorie cu automobile pregătite de curse al căror preţ este accesibil, iar costurile de exploatare sunt reduse pentru echipele particulare.

Noul BMW M4 GT4 se va situa între alte două modele pregătite pentru echipe particulare de către
producătorul bavarez – BMW M235i Racing şi BMW M6 GT3. Acesta se va deosebi printr-un spoiler frontal şi eleron spate, care vor dezvolta o forţă de apăsare mai mare, jante „încălţate” în cauciucuri de curse, suspensie ajustabilă, cuşcă de protecţie, scaun de tip scoică şi o serie de elemente realizate din fibră de carbon, pentru reducerea greutăţii. Propulsorul de 3.0 litri twin turbo cu 6 cilindri în linie care dezvoltă 431 CP, va rămâne practic neschimbat.
Primele teste ale maşinii de curse vor avea loc la sfârşitul acestui an, iar echipele particulare vor putea comanda viitorul BMW M4 GT4 deja de la începutul anului 2017.

Debutul său în curse modelul M4 GT4 îl va avea în cursa de 24 de ore din Dubai, care va avea loc în ianuarie 2018.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,551
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!