Ştiaţi că în Moldova există un distribuitor oficial al renumitelor jante OZ Racing? Iată cum ar arăta cele mai populare modele de maşini în Moldova cu jante OZ!
4 Iulie 2016, 08:50
Ştiaţi că în Moldova există un distribuitor oficial al renumitelor jante OZ Racing? Da, da, tocmai jantele alea atât de apreciate de fanii de maşini personalizate din întreaga lume! Până şi jocurile video din copilăria multora dintre noi, care implicau personalizări de maşini, aveau în mod obligatoriu seturi de jante OZ Racing, de obicei printre cele mai dorite şi frumoase! Şi nu în zadar, ci pentru că anume compania italiană OZ Racing are o reputaţie impecabilă în calitatea jantelor produse, fiind şi printre cei mai importanţi furnizori de jante pentru bolizii din toate soiurile de curse motorsport!

Ei bine, iată că astăzi avem un distribuitor oficial OZ Racing în Moldova! E vorba de compania East-Auto-Lada, cu sediul în str. Chişinăului 3, com. Stăuceni, Chişinău (lângă METRO). Mai mult ca atât, acum a fost dat startul şi unei promoţii speciale de vară, în cadrul căreia toate jantele OZ Racing beneficiază de preţuri
speciale! Astfel, cea mai accesibilită jantă OZ Racing costă în ţara noastră doar 1,700 lei! Fireşte, distribuitorul OZ Racing poate primi şi comenzi speciale pentru modelul Dvs. de automobil, chiar dacă dimensiunea exactă nu se va regăsi în stoc. Iar noi vă prezentăm
mai jos şi o galerie foto cu câteva din cele mai populare modele de maşini din Moldova, încălţate în jante OZ Racing!

Ce spuneţi, vă place noul aspect al acestor maşini, dat de seturile de jante OZ Racing? Pentru mai multe
informaţii despre OZ Racing, fie daţi fuga la adresa menţionată mai sus, fie contactaţi distribuitorul OZ Racing la numerele de telefon 022-46-04-89, 0688-993-66.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la East-Auto-Lada
0
3,303
GALERIE FOTO (42 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!