Bavarezii vor crea BMW Seria 7 Coupe?!
30 August 2016, 09:44
Pentru a spori vânzările navei amiral S-Class, cei de la Mercedes-Benz au creat S-Class Coupe, S-Class Cabriolet, Maybach S-Class şi Maybach S-Class Pullman. Un total de şase modele sub aceeaşi denumire de S-Class, dacă luăm în consideraţie şi versiunea cu ampatament mărit al lui S-Class. Toate aceste modele oferă mai multe vânzări la puşculiţa S-Class-ului, astfel, acesta se poate lăuda cu titlul de cel mai vândut model din segment. Se pare că bavarezii vor merge pe aceeaşi cale, pentru a spori vânzările navei amiral BMW Seria 7.
Conform unor surse alăturate producătorului bavarez, la gama modelului Seria 7 se va alătura şi un coupe de lux! Premiera viitoarei BMW Seria 7 Coupe va avea loc în 2019. Totuşi, această strategie intră în contradicţie cu nomenclatura brandului, coupe-urile căruia, dar şi decapotabilele, au o altă denumire, cu o cifră mai mare, decât cea a modelului pe care au fost bazate – spre exemplu, Seria 3 şi Seria 4 Coupe sau Seria 5 şi Seria 6 Coupe.
Astfel, cel mai probabil, viitorul coupe derivat din Seria 7 se va numi Seria 8, acest lucru fiind confirmat anterior. Designul viitorului coupe va fi inspirat din conceptul BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe (pe imagine).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
6,971
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!